Regn och rusk - men vi jobbar på

Aldrig är man riktigt nöjd, antingen är det för torrt eller så är det för blött. Efter två dagars regnande känns det som att det räcker. 

Vattenmättad jord är lite besvärlig och när man inte är riktigt säker på att avrinning och dränering  fungerar tillfredställande känns plantering lite vanskligt. Hur som helst planterades det idag och växterna i kompositionen är tuffa och klarar fuktighetshållande jord och tur är det.

Tur också att jag har personal med inställningen - "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"!  Eva och Carola var glada som vanligt😊

IMG_2493.JPG
IMG_2494.JPG
IMG_2499.JPG

I bakkant björkspirea, i framkant, i jordförbättra jord, syrenhortensia Limelight tillsammans med krypidegran, silverbenved, daggkåpa, flocknävorna 'White Ness' och 'Spessart'.  Ruggar av narcisser Mount Hood samt vita krokus 'Jeanne D'Arc' i framkant.