Ju flera desto roligare

Idag har det planterats så det står härliga till. Vi gjorde gemensam sak och Gavlegårdarna gick "man ur huse" och ställde upp med fyra härliga arbetslag. Eva och jag gjorde växtleveranskontroller och ställde ut växter, arbetslagen jobbade på med så god energi så vi fick hålla ångan uppe för att ligga steget före😊

Nu är halva entreprenaden klar och det är en komposition av träd, buskträd, solitära buskar med vackra bladfärger och blomning, marktäckande buskar, somliga med ätliga bär/frukter andra med fint bladverk och blomning, perenner med riklig blomning och god marktäckande förmåga, perenna gräs och massor av lökväxter.

Nu hoppas vi att allt får stå ostört så att det etablerar sig väl!

v 43 fortsätter vi med nästa etapp. 

IMG_2317.JPG

Eva är glad som vanligt! 

IMG_2356.JPG

Här planteras det! 

IMG_2339.JPG