Vårkänning och välkommen Eva

Tiden går fort! Idag är det vårkänning. Snön är nästan helt borta, kvar ligger några sorgsna små grå högar.

I orangeriet blommar det. Nästan för bra… Jag plockar buntar av narcisser (just nu Thalia) och muscari. Tulpanerna har börjat att blomma de med... Jag har liksom planerat att kunna använda lökväxterna i korgar och lådor till min monter på Bomässan i Göransson Arena i Sandviken den 24-26 mars. Får nog ställa ut en del av dem för att det ska lugna ned sig lite.

På Bomässan kommer ni som vill att kunna höra mig hålla föredrag om trädgårdsplanering under fredag eftermiddag och söndag vid lunchtid. Jag kommer också att, under mässdagarna, ge fri trädgårdsrådgivning i montern. Håll utkik efter mässtidningen, där finns det mera information och lite reklam om min verksamhet.

Jag är glad över att kunna hälsa min nya (eller ja, nygamla) kollega Eva Hedin välkommen in i min verksamhet. Eva och jag har följts åt (med korta avbrott) allt sedan vi gick trädgårdsmästarutbildningen, long time ago :).

Med Eva som anställd kan jag klara att serva alla mina kunder på allra bästa sätt.  Många RUT-arbeten kommer att kunna utföras av Eva som besitter hög kompetens och bl a är certifierad inom beskärning-och trädvård, trädgårdsskötsel och odling. Eva kommer att berika verksamheten på många sätt!