Trädgårdskurser x 4

Efter en intensiv höst då vi inte har haft tid med något annat än projekteringar, beskärningar och planteringar erbjuder vi nu ett härligt spektra av vårkurser!

Den populära kursen-trädgårdsdesign för nybörjare går in på sitt tredje år.  Här lägger vi basen till trädgårdens utformning och växt- och materialval. Vi praktiserar stenläggning och gör växtkompositioner.

Vill man lära sig mera finns fördjupningskursen i trädgårdsdesign där vi djupdyker i några delar, t ex växtkomposition, växtkunskap och beskärning.  Du bör ha baskunskaper. Kursledare Gunilla Welin Brook

 

Beskärningskursen ger dig en bra start om du vill lära dig beskära dina egna buskar och träd. Observera att träning ger färdighet😊 Teori och praktik, vi träffas vid två tillfällen, inne och ute. Kursledare Gunilla Welin Brook och Eva Hedin

Ekologisk odling  - aktuell och populär kurs som kommer igen! Närodlat och härodlat! Praktik blandas med praktik. Ett urval av fröer och såjord ingår.  Kursledare Eva Hedin och Gunilla Welin Brook

Gunillas fika ingår förstås! 

IMG_2007.JPG
IMG_2008.JPG
IMG_2006.JPG
IMG_2005.JPG